NIEUWS


Cloud Value Academy is de winnaar van de Channel Awards 2019!

En trots dat we zijn! Gisteravond werd bekend gemaakt dat de Copaco Cloud Value Academy gewonnen heeft in de categorie ´Best Reseller Distribution Program of the Year´. We danken deze prijs ook aan jouw betrokkenheid. Je hebt als actieve gebruiker de Academy op de kaart gezet. Bedankt daarvoor!

De jury nomineerde de Academy doordat deze zowel een commercieel als technisch kennis- en educatieprogramma is, waarin – op Essentials-niveau – merkonafhankelijke informatie voor de partner gebundeld is op één platform.

De Cloud Value Academy bestaat nu een jaar en dit is een prachtige kroon op het werk van de Academy. Maar we staan niet stil. Op heel kort termijn zal het nieuwe thema over VoIP & Unified Communications live gaan in zowel de Essentials als Advanced-fase. En je kunt meer verwachten in de komende periode. Hou het nieuws op deze site in de gaten.

Wij danken verder de jury en alle stemmers om de Cloud Value Academy op deze manier te waarderen.

Lees hier meer over de winnaars en hier over de onderbouwing van de uitslag.

Hiernaast behaalden we ook de eerste prijs in de categorie ´Value Added Distributor of the Year´ en waren we de publieksfavoriet als ´Cloud Distributor of the Year´. 

afbeelding