NIEUWS


Maak kennis met onze sessies over de Moderne Werkplek van Microsoft.

Het afgelopen jaar hebben we vanuit Copaco op verschillende locaties in het land, onder meer in Houten, Eindhoven en Apeldoorn, sessies georganiseerd rondom de Moderne Werkplek van Microsoft. Zowel vanuit commercieel als technisch oogpunt hebben we een groot aantal partners kennis laten maken met de mogelijkheden die Microsoft 365 te bieden heeft. Aangezien we ook in het nieuwe jaar dit soort evenementen willen organiseren laten we je graag zien hoe een dag als deze er uit ziet.

Zelf aan de slag met Microsoft 365

Heb je een technische functie met daarin al de nodige ervaring met Office 365 en wil je graag op een interactieve en praktische manier kennis maken met Microsoft 365? Dan raden we je zeker deze training aan. Tijdens deze Hands On Lab leer je Microsoft 365 nog beter kennen doordat je zelf aan de slag gaat met de belangrijkste oplossingen binnen deze suite. Onder leiding van onze eigen cloud consultants word je eerst meegenomen in hun visie over de Moderne Werkplek van Microsoft. Ze staan hier uiteraard stil bij de belangrijkste zaken die je op technisch vlak moet weten van deze werkplek op het gebied van productiviteit en veiligheid. Daarna volgt het eerste Lab waarin de Azure Active Directory centraal staat met daarbij onder meer het creëren van een AAD group, compliance policies en Conditional Access. Bij het middagprogramma staan we kort even stil bij de ontwikkelingen op het gebied van Windows Virtual Desktop waarna we afsluiten met een tweede LAB over Intune.

Ontdek de meerwaarde van Microsoft 365 (Business) voor je klant

Naast enkele technische sessies hebben we onlangs ook enkele commerciële sessies georganiseerd voor onze CSP-partners. Vanuit het startpunt dat de klant nu beschikt over Office 365 Business Premium-abonnementen bouwen we aan de hand van verschillende oplossingen langzaam op naar de volledige Microsoft 365-suite. Je komt er al snel achter dat indien één van de functionaliteiten een interessante optie is voor je klant je algauw uitkomt bij een Microsoft 365-abonnement. De conclusie is dan ook dat deze bundel een absolute must-have is voor vrijwel iedere MKB-klant.

Heb je interesse om aan dit soort sessies deel te nemen? Houd dan uiteraard de kalender in de gaten voor data in het nieuwe jaar of stuur een mail naar 2tCloud@copaco.com en we zorgen dat je een persoonlijke uitnodiging ontvangt.

afbeelding