NIEUWS


Office 365 E1 of Microsoft 365 Business Basic nu 6 maanden gratis.

Tot en met 30 juni 2020 kunnen nieuwe klanten 6 maanden lang gratis gebruik maken van Office 365 Enterprise E1 of Microsoft 365 Business Basic. Om partners en klanten te blijven ondersteunen in het COVID-19 tijdperk biedt Microsoft deze interessante mogelijkheid zodat kennis gemaakt kan worden met deze cloud oplossingen. 


Deze abonnementen zijn terug te vinden in onze 2tCloud marketplace onder de noemer Office 365 E1 Promo en Microsoft 365 Business Basic Promo. De eerste 6 maanden van deze abonnementen zijn gratis, vanaf maand 7 verschijnen de gebruikelijke kosten voor deze abonnementen op de factuur. De klant dient wel een “annual commitment” af te geven, dat wil zeggen dat zij deze promo minimaal een jaar moeten afnemen.


Overige actievoorwaarden:



  • Alleen nieuwe klanten kunnen gebruik maken van deze promo. Een nieuwe klant houdt in deze in dat men een nieuwe Office 365 tenant heeft of een bestaande tenant zonder aanwezige of binnen 30 dagen geannuleerde CSP abonnementen. Denk hierbij aan bestaande abonnementen als Exchange Online en de Office 365 & Microsoft Business en Enterprise plannen. Het bestellen van het Promo abonnement zal in dat geval ook niet mogelijk zijn.

  • Het maximum aantal af te nemen Microsoft 365 Business Basic Promo abonnementen is 300, van de E1 Promo is het maximum 3000.

  • Het is mogelijk om add-ons te bestellen bovenop deze Promo abonnementen, denk aan Extra File Storage of Office 365 ATP, deze zijn echter niet kosteloos.


Wil je hier meer informatie over? Neem dan contact met ons op via 2tCloud@copaco.com of bel ons op 040 2 306 340.

afbeelding