NIEUWS


VoIP & Unified Communications met Xelion: schrijf je in voor de trainingen (technisch, commercieel of certificering).

Afgelopen jaar hebben we de 2tCloud-portfolio uitgebreid met de cloud PBX van Xelion. Om onze 2tCloud Partners te ondersteunen bij de verkoop en implementatie bieden we een reeks trainingen aan. De trainingen zijn onderverdeeld naar Technische introductie, Commerciële en Certificeringstrainingen.

Technische introductietraining
Deze training is bedoeld voor medewerkers die vanuit een technisch perspectief meer willen weten van de mogelijkheden van Xelion. Bijvoorbeeld voor productmanagers, systeembeheerders of verantwoordelijken voor tweedelijns support. Het begrijpen van de beheerderinterface en het zelfstandig kunnen configureren van basisfuncties en nummerplan is het belangrijkste doel van de training.

Dit kwartaal staan de volgende technische introductietrainingen gepland:
-        Woensdag 8 januari
-        Woensdag 5 februari
-        Woensdag 4 maart

Wil je meer informatie over deze training of wil je je inschrijven? Ga dan naar de Kalender.

Commerciële training
De training is bedoeld voor medewerkers die vanuit een commercieel perspectief meer willen weten van de mogelijkheden van Xelion. Denk daarbij aan verkopers, consultants, marketeers, productmanagers en vooral accountmanagers. Na afloop van de training heb je een goed inzicht in de mogelijkheden van het systeem, de positionering versus concurrentie en de beschikking over diverse hulpmiddelen om Xelion beter te kunnen demonstreren en aan te bieden.

Dit kwartaal staan de volgende commerciële trainingen gepland:
-        Woensdag 15 januari
-        Woensdag 12 februari
-        Woensdag 11 maart

Wil je meer informatie over deze training of wil je je inschrijven? Ga dan naar de Kalender.

Certificeringstraining
De training is bedoeld voor medewerkers van 2tCloud Partners die de Xelion Telephony-solution probleemloos in een netwerkomgeving moeten kunnen installeren, configureren en beheren. Bijvoorbeeld voor supportmedewerkers, netwerk- en/of werkplekbeheerders en engineers. Na afloop van de training ben je in staat zelfstandig een Xelion Telephony-solution te configureren en te installeren. Voor deze training wordt bepaalde voorkennis vereist en € 500,- per deelnemer berekend.

Dit kwartaal staan de volgende certificeringstrainingen gepland:
-        Woensdag 22 januari
-        Woensdag 19 februari
-        Woensdag 18 maart

Wil je meer informatie over deze training, de vereiste voorkennis of wil je je inschrijven? Ga dan naar de Kalender.

afbeelding